Montering og udskiftning af døre

Vi klarer både hoveddøre og indvendige døre

​​”Når en dør lukkes, åbnes der en ny”, synger Thomas Helmig, og det vil vi gerne hjælpe med. Hos Palund har vi stor erfaring med montering og udskiftning af døre i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland, hvor vi især har hjulpet mange kunder fra Smørum, Ølstykke, Frederikssund, Ballerup og lignende byer.

Uanset om du skal have sat nye døre i et helt nyt hus eller en ældre bygning, så kan vi tage hånd om det for dig. Vi klarer både udskiftning af indvendige døre og hoveddøre, og med vores kvalitetsarbejde kan du roligt lukke døren og holde kulde og støj på den anden side.

​Byd dine gæster velkommen på flotteste vis

​Montering og udskiftning af døre kræver ekspertise og erfaring – og det har vi. Palund sætter alle former for døre op og sørger for, at døren er tilpasset den eksisterende bygning helt perfekt. Ved udskiftning af døre skal ramme og karm passe nøjagtigt, hvad enten det er til et gammelt bondehus, hvor flere hundrede år gammelt murværk skal bevares, eller det er et helt nyt hus, der skal have sat sin allerførste hoveddør i. Vi tilbyder en lang række muligheder, hvor du skal tage stilling til eksempelvis:

  • ​Materialevalg: træ eller træ/alu?
  • Skal der være glas i døren?

Vi drøfter sammen med dig, hvilke muligheder der passer bedst ved udskiftning af døre, og hvilke behov du har. Inden montering af døre har vi været alle detaljerne igennem sammen med dig.

Vi sætter en ære i at levere et stykke arbejde, du bliver fuldt tilfreds med, og du kan være sikker på, at de nye døre vil byde alle velkommen på flotteste vis.

Hvad koster udskiftning af døre?

For os er det vigtigt at vores kunder får en så god pris som muligt, uden vi går på kompromis med kvaliteten. Vores priser varierer naturligvis fra opgave til opgave, men vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Kontakt os derfor allerede i dag og fortæl os om dine behov for nye døre. Vi er klar til at gå i gang med det samme! Du kan fange os på tlf. 71 71 01 01 eller på e-mail kontakt@palund.dk.

Skal vi klare din næste tømreropgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​kontakt@palund.dk

Følg os på Håndværker.dk, hvor du bl.a. kan læse anmeldelser og se vores seneste projekter.​

Specialister i branchen

​Vi er to friske, unge fyre med masser af gå-på-mod og ambitioner om at levere et godt stykke arbejde

4,9/5 på Håndværker.dk

Vores kunder anbefaler os gerne, og dette vidner vores gode score inde på Håndværker.dk om

Giver gerne et tilbud

Har du en opgave, som du mener vi bør tage os af, så kan du indhente et skræddersyet tilbud - gratis

Et par ægte gentlemen

Vi er imødekommende og har gode manerer og er til at snakke med om enhver opgave

Kvaliteten i vores løsninger kan både ses, og mærkes af vores kunder.

Hvem er Palund ApS

Vi er to friske, unge fyre med masser af gå-på-mod og ambitioner om at levere et godt stykke tømrerarbejde. Vi er en stærk samarbejdspartner.