​Opsætning af gipsvæg med træskelet er en fleksibel løsning

Skal du have en gipsvæg? Hos tømrer- og snedkerfirmaet Palund er vi eksperter i opsætning af gipsvæg. Vægge af gips er nemme og fleksible, og det er også nemt, hvis du senere ønsker at fjerne dem. Normalt bliver de bygget op omkring et skelet af træ, men det er også muligt at benytte stål med videre.

Vi har især mange kunder fra Smørum, Ølstykke og Ballerup, men vi hjælper også kunder i Frederikssund, Storkøbenhavn og ja hele Nordsjælland. Skal vi også hjælpe dig med en indendørs skillevæg? Så læs med her.

Flere muligheder ved opsætning af gipsvæg

​Som oftest vil man ved opsætning af gipsvæg, bygge væggen op omkring et træskelet, som bliver fyldt op med isolering. Skelettet kan beklædes med et eller to lag gips. Ved opsætning af gipsplader, er to lag mere stabiliserende og minimerer revner mellem pladerne. Samtidig bliver det nemmere at hænge billeder og andre ting op på væggen. Man kan også vælge at benytte krydsfiner som det inderste lag og gipsplader som det yderste lag.

Vi er to friske, unge fyre, som har mange ambitioner om at levere et godt stykke tømrerarbejde. Derfor kommer kvaliteten i vores arbejde altid først. Vi kan næsten klare alle opgaver inden for snedker- og tømrerfaget, og vi giver altid vores kunder en så billig pris som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samtidig gør vi gerne lidt ekstra, når vi alligevel er i gang.

Kunne du tænke dig at vide mere om vores priser, eller evt. få et tilbud på netop din opgave? Så kontakt os.

Kontakt os og få et tilbud på opsætning af skillevæg

​Du er velkommen til at få en snak om dine ønsker, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud på en opsætning af gipsvæg. Vi giver gerne råd og vejledning om valg af materialer.

Du kan ringe til os på telefon 71 71 01 01 for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til os på e-mail kontakt@palund.dk.​

Skal vi klare din næste tømreropgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​kontakt@palund.dk

Følg os på Håndværker.dk, hvor du bl.a. kan læse anmeldelser og se vores seneste projekter.​

Specialister i branchen

​Vi er to friske, unge fyre med masser af gå-på-mod og ambitioner om at levere et godt stykke arbejde

4,9/5 på Håndværker.dk

Vores kunder anbefaler os gerne, og dette vidner vores gode score inde på Håndværker.dk om

Giver gerne et tilbud

Har du en opgave, som du mener vi bør tage os af, så kan du indhente et skræddersyet tilbud - gratis

Et par ægte gentlemen

Vi er imødekommende og har gode manerer og er til at snakke med om enhver opgave

Kvaliteten i vores løsninger kan både ses, og mærkes af vores kunder.

Hvem er Palund ApS

Vi er to friske, unge fyre med masser af gå-på-mod og ambitioner om at levere et godt stykke tømrerarbejde. Vi er en stærk samarbejdspartner.