​Totalentreprise, hovedentreprise og fagentreprise

Vi varetager enhver type entreprise

Skal du have bygget en tilbygning til dit hus, har du et større renoveringsprojekt af hus eller lejlighed, som du kunne tænke dig at få udført, eller har du en helt anden type tømrerarbejde, som du ønsker at få varetaget i en enten fagentreprise, hovedentreprise eller totalentreprise? Så lad os hos Palund ApS tømrefirma hjælpe dig.

Vi varetager gerne alle former for entrepriser, uanset om de er store eller små. Det kan for eksempel være i Smørum, Frederikssund, Ølstykke eller omegn, men vi dækker også resten af Storkøbenhavn og hele Nordsjælland.

For os gør det ingen forskel, om vi skal varetage en fagentreprise inden for tømrerfaget eller en totalentreprise, hvor al koordinering, byggestyring og planlægning er vores ansvar.

Lad os varetage din totalentreprise og slip for besværet

Vi ved, at det kan være uoverskueligt selv at stå som bygherre med alle de forskellige fagentrepriser og ikke mindst at skulle planlægge håndværkernes arbejde i den rigtige rækkefølge. I forbindelse med et nyt badeværelse kan der for eksempel være mange forskellige håndværkere, der skal ind over projektet. Det betyder også, at der er mange forskellige, som du skal have kontakt med under dit projekt.

Alt det kan du slippe for ved at lade os varetage din totalentreprise. Så er det os, der styrer de forskellige håndværkeres entrepriser, og du undgår spildtid samt dyre ventedage. Derudover vil du kun have kontakten til én håndværker; nemlig os. Vi sørger med andre ord for det hele.

Kontakt os og få et tilbud på din totalentreprise

Vi udarbejder gerne et gratis og uforpligtende tilbud til dig på lige netop den fag-, hoved- eller totalentreprise, som du kunne tænke dig at få varetaget.

Kontakt os allerede i dag og hør mere!

Totalentrepriser vi har udført​

Skal vi klare din næste tømreropgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​kontakt@palund.dk

Følg os på Håndværker.dk, hvor du bl.a. kan læse anmeldelser og se vores seneste projekter.​

Specialister i branchen

​Vi er to friske, unge fyre med masser af gå-på-mod og ambitioner om at levere et godt stykke arbejde

4,9/5 på Håndværker.dk

Vores kunder anbefaler os gerne, og dette vidner vores gode score inde på Håndværker.dk om

Giver gerne et tilbud

Har du en opgave, som du mener vi bør tage os af, så kan du indhente et skræddersyet tilbud - gratis

Et par ægte gentlemen

Vi er imødekommende og har gode manerer og er til at snakke med om enhver opgave

Kvaliteten i vores løsninger kan både ses, og mærkes af vores kunder.

Hvem er Palund ApS

Vi er to friske, unge fyre med masser af gå-på-mod og ambitioner om at levere et godt stykke tømrerarbejde. Vi er en stærk samarbejdspartner.