Montering og udskiftning af døre og vinduer  

​”Når en dør lukkes, åbnes der en ny”, synger Thomas Helmig, og det vil vi gerne hjælpe med. Hos Palund har vi stor erfaring med montering af døre i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland, hvad enten det er i et helt nyt hus eller i en ældre bygning, og vi monterer både hoveddøre og indvendige døre i. Med vores kvalitetsarbejde kan du roligt lukke døren.

​Montering af døre og vinduer du bliver glad for

​Når hoveddøren skal monteres, kræver det ekspertise og erfaring, og det har vi. Palund sætter alle former for yderdøre op, og sørger for, at døren er tilpasset den eksisterende bygning helt perfekt. Ved montering af dør skal ramme og karm passe nøjagtigt, hvad enten det er til et gammelt bondehus, hvor flere hundrede år gammelt murværk skal bevares, eller det er et helt nyt hus, der skal have sat sin allerførste hoveddør i. Når du skal vælge montering af dør, kan vi præsentere dig for en lang række muligheder, hvor du skal tage stilling til f.eks.

  • Materialevalg: Træ eller træ/alu?
  • Skal der være glas i døren?

Vi drøfter sammen med dig, hvilke muligheder der passer bedst ved montering og udskiftning af døre, og hvilke behov, du har – er det en sydvendt dør, der får meget sol, er der overdækket vindfang? mm. Inden montering af dør har vi været alle detaljerne igennem sammen med dig. Palund sætter en ære i at levere et stykke arbejde, du bliver fuldt tilfreds med, og så dit hus med montering af dør byder alle velkommen på den flotteste måde.

Trænger du til at se lyset gennem nye vinduer? Så er vi fra Palund klar til at hjælpe dig. Vi er to tømrere med stor erfaring i alt tømrer- og snedkerarbejde, og vi sætter en ære i at skifte dine gamle vinduer ud med nye med så flot resultat, at du bliver glad for det mange år frem i tiden. Man siger, at vinduerne er bygningens øjne, og vi hjælper gerne med montering og udskiftning, så enhver bygning står smukkest muligt. Så kan du give dagslyset de bedste muligheder for at komme ind. Kontakt os, hvis du skal have monteret vinduer i Storkøbenhavn eller Nordsjælland.

Eksempler på døre og vinduer vi har udført​

Skal vi klare din næste tømreropgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

​kontakt@palund.dk

Følg os på Håndværker.dk, hvor du bl.a. kan læse anmeldelser og se vores seneste projekter.​

Specialister i branchen

​Vi er to friske, unge fyre med masser af gå-på-mod og ambitioner om at levere et godt stykke arbejde

4,9/5 på Håndværker.dk

Vores kunder anbefaler os gerne, og dette vidner vores gode score inde på Håndværker.dk om.

Giver gerne et tilbud

Har du en opgave, som du mener vi bør tage os af, så kan du indhente et skræddersyet tilbud - gratis.

Et par ægte gentlemen

Vi er imødekommende og har gode manerer og er til at snakke med om enhver opgave.

Hvem er dine lokale tømrere bag Palund?

Det, der driver værket hos tømrer- og snedkerfirmaet Palund ApS, er ønsket om at se glade og tilfredse kunder, der føler, de har fået noget for pengene. Det handler nemlig ikke kun om at tjene penge, men også om at skabe noget, der har værdi for folk – noget de bliver glade for.

Dine tømrere er fit for fight

Vi er to friske unge fyre med masser af gå-på-mod og ambitioner om at levere et godt stykke tømrerarbejde. Kvaliteten af vores arbejde kommer altid først, da det i sidste ende er det, vi måles og vejes på. Vi kan praktisk talt klare alle opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget, og vi kører med meget rimelige priser. Du kan drage nytte af vores services, hvis du holder til i enten Nordsjælland eller Storkøbenhavn.

Indhent et uforpligtende tilbud

Søger du en tømrer til din opgave, så tøv ikke med at kontakte tømrerfirmaet Palund i dag.

Vedhæft billeder
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvaliteten i vores løsninger kan både ses, og mærkes af vores kunder.

Hvem er Palund ApS

Vi er to friske, unge fyre med masser af gå-på-mod og ambitioner om at levere et godt stykke tømrerarbejde. Vi er en stærk samarbejdspartner.

Kontakt

Ledøje Nordre Gade 11 

2765 Smørum

Tlf.: 7171 0101

E-mail: kontakt@palund.dk