Opbygning af træterrasse og træterrassegulve i Smørum

Byg en træterrasse med Palund

Hvem drømmer ikke om at kunne forlænge forårsdage og sommeraftener med en skøn træterrasse? Hos Palund værdsætter vi det gode håndværk og sætter en ære i opbygning af træterrasser i kvalitetsmaterialer, der holder mange år frem.

Fra vores base i Ølstykke kommer vi ud til kunder i Smørum, Frederikssund, Herlev, Vanløse, Ballerup og omkringliggende byer samt Storkøbenhavn og hele Nordsjælland. Skal vi også komme forbi hos dig?

Mange muligheder​ med opbygning af træterrasse

​En træterrasse kan give dit hus et ekstra rum med næsten uanede muligheder. Du har sikkert selv en idé om, hvor træterrassen skal bygges, og hvordan den skal se ud. Vi har stor erfaring i opbygning af træterrasse og kan måske give dig nye ideer til, hvordan din træterrasse kan udformes? Mulighederne er mange:

  • skal det være en mindre ”morgenmadsterrasse” eller en stor træterrasse med plads til mange aktiviteter?
  • hvilken retning skal den vende – mod syd, øst eller vest?
  • skal der være adgang til træterrassen fra både huset og haven – evt. en trappe op eller ned?
  • hvilke materialer skal træterrassen bygges i – hvor vedligeholdelsesfri skal den være?
  • skal der være åbent til træterrassen, eller skal der sættes et rækværk om?
  • hvordan skal et evt. rækværk se ud? Skal det være i træ, glas eller stål?

Lægning af træterrasse og terrassegulv

Når vi drøfter udformningen af din nye træterrasse, skal du tænke over, hvilket terrassegulv, du ønsker. Der er mange muligheder, og forskellige træsorter kræver forskellig vedligeholdelse. Det vejleder vi hos Palund gerne om somtømrer i Ølstykke. Uanset hvad du vælger, lægger vi det, så det er smukt og flot at se på og lækkert at gå på. Og samtidig så robust som et udendørs terrassegulv skal være.

Terrassedør i huset

Når en ny træterrasse bygges op, kan der med fordel også isættes en terrassedør i huset, der passer til, både hvad angår træsort, men måske også et design, der matcher træterrassen. Er der tale om at isætte en terrassedør i huset et sted, hvor der ikke tidligere har været en dør, kan Palund også her udføre et stykke kvalitetshåndværk, du bliver mere end tilfreds med.

​Vi har stor erfaring i at udskiftning af døre, og vi kan sætte en terrassedør i, der er tilpasset perfekt til såvel den nye træterrasse som til det rum, den lukker op og i til. Døren skal laves sikkerhedsmæssigt forsvarligt, så udover at den skal være flot og meget nem at bruge, skal den også sikre, at jeres hus er lige så sikkert aflåst som hidtil. Og så skal det være så pæn en helhed, træterrasse, terrassegulv og terrassedør, at det ser ud som om, huset er født med det. Det skal være et kvalitetsløft af dit hus, du vil glæde dig over mange år frem i tiden.

Vi bygger din nye træterrasse

Hos Palund er vi professionelle og holder, hvad vi lover. Vi kører i områderne i omkring Storkøbenhavn og Nordsjælland – og drøfter gerne de muligheder, dit hus har for at få en lækker træterrasse. Kontakt os på formularen her på siden eller giv os et kald på 7171 0101, så vender vi hurtigt tilbage for et naturligvis helt uforpligtende besøg og tilbud på træterrasse.

Eksempler på terrasser vi har udført​

Skal vi klare din næste tømreropgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​kontakt@palund.dk

Følg os på Håndværker.dk, hvor du bl.a. kan læse anmeldelser og se vores seneste projekter.​

Specialister i branchen

​Vi er to friske, unge fyre med masser af gå-på-mod og ambitioner om at levere et godt stykke arbejde

4,9/5 på Håndværker.dk

Vores kunder anbefaler os gerne, og dette vidner vores gode score inde på Håndværker.dk om

Giver gerne et tilbud

Har du en opgave, som du mener vi bør tage os af, så kan du indhente et skræddersyet tilbud - gratis

Et par ægte gentlemen

Vi er imødekommende og har gode manerer og er til at snakke med om enhver opgave

Kvaliteten i vores løsninger kan både ses, og mærkes af vores kunder.

Hvem er Palund ApS

Vi er to friske, unge fyre med masser af gå-på-mod og ambitioner om at levere et godt stykke tømrerarbejde. Vi er en stærk samarbejdspartner.