Gipsvægge med træskelet er en fleksibel løsning

​Skal du have opsat gipsvægge? Hos tømrer- og snedkerfirmaet Palund ApS er vi eksperter i gipsvægge. Vægge af gips er nemme og fleksible, og det er også nemt, hvis du senere ønsker at fjerne dem. Normalt bliver de bygget op omkring et skelet af træ, men det er også muligt at benytte stål med videre.

Flere muligheder ved opbygning af gipsvægge

​De fleste gipsvægge er bygget op omkring en træskelet, som normalt bliver fyldt op med isolering. Skelettet kan beklædes med et eller to lag gips. To lag er mere stabiliserende og minimerer revner mellem pladerne. Samtidig bliver det nemmere at hænge billeder og andre ting op på væggen. Man kan også vælge at benytte krydsfiner som det inderste lag og gipsplader som det yderste lag.

Vi er to friske, unge fyre, som har mange ambitioner om at levere et godt stykke tømrerarbejde. Derfor kommer kvaliteten i vores arbejde altid først. Vi kan næsten klare alle opgaver inden for snedker- og tømrerfaget, og vi har altid nogle rimelige priser. Samtidig gør vi gerne lidt ekstra, når vi alligevel er i gang.

Kontakt os for at få en tilbud på nye vægge

​Du er velkommen til at få en snak om dine ønsker, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud på opsætning af gipsvægge. Vi giver gerne råd og vejledning om valg af materialer.

Du kan ringe til os på telefon 7171 0101 for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til os på e-mail kontakt@palund.dk.

Skal vi klare din næste tømreropgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

​kontakt@palund.dk

Følg os på Håndværker.dk, hvor du bl.a. kan læse anmeldelser og se vores seneste projekter.​

Specialister i branchen

​Vi er to friske, unge fyre med masser af gå-på-mod og ambitioner om at levere et godt stykke arbejde

4,9/5 på Håndværker.dk

Vores kunder anbefaler os gerne, og dette vidner vores gode score inde på Håndværker.dk om.

Giver gerne et tilbud

Har du en opgave, som du mener vi bør tage os af, så kan du indhente et skræddersyet tilbud - gratis.

Et par ægte gentlemen

Vi er imødekommende og har gode manerer og er til at snakke med om enhver opgave.

Hvem er dine lokale tømrere bag Palund?

Det, der driver værket hos tømrer- og snedkerfirmaet Palund ApS, er ønsket om at se glade og tilfredse kunder, der føler, de har fået noget for pengene. Det handler nemlig ikke kun om at tjene penge, men også om at skabe noget, der har værdi for folk – noget de bliver glade for.

Dine tømrere er fit for fight

Vi er to friske unge fyre med masser af gå-på-mod og ambitioner om at levere et godt stykke tømrerarbejde. Kvaliteten af vores arbejde kommer altid først, da det i sidste ende er det, vi måles og vejes på. Vi kan praktisk talt klare alle opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget, og vi kører med meget rimelige priser. Du kan drage nytte af vores services, hvis du holder til i enten Nordsjælland eller Storkøbenhavn.

Indhent et uforpligtende tilbud

Søger du en tømrer til din opgave, så tøv ikke med at kontakte tømrerfirmaet Palund i dag.

Vedhæft billeder
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvaliteten i vores løsninger kan både ses, og mærkes af vores kunder.

Hvem er Palund ApS

Vi er to friske, unge fyre med masser af gå-på-mod og ambitioner om at levere et godt stykke tømrerarbejde. Vi er en stærk samarbejdspartner.

Kontakt

Ledøje Nordre Gade 11 

2765 Smørum

Tlf.: 7171 0101

E-mail: kontakt@palund.dk