Montering og udskiftning af døre og vinduer  

​​”Når en dør lukkes, åbnes der en ny”, synger Thomas Helmig, og det vil vi gerne hjælpe med. Hos Palund har vi stor erfaring med montering og udskiftning af vinduer og døre i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland, hvad enten det er i et helt nyt hus eller i en ældre bygning. Vi monterer både hoveddøre og indvendige døre. Med vores kvalitetsarbejde kan du roligt lukke døren.

Vi har især hjulpet mange kunder fra Smørum, Ølstykke, Stenløse og omegn med udskiftning af vinduer og døre.

​Udskiftning af døre – byd dine gæster velkommen på flotteste vis

​Montering og udskiftning af døre og vinduer kræver ekspertise og erfaring – og det har vi. Palund sætter alle former for døre op og sørger for, at døren er tilpasset den eksisterende bygning helt perfekt. Ved udskiftning af døre skal ramme og karm passe nøjagtigt, hvad enten det er til et gammelt bondehus, hvor flere hundrede år gammelt murværk skal bevares, eller det er et helt nyt hus, der skal have sat sin allerførste hoveddør i. Ved udskiftning af døre kan vi præsentere dig for en lang række muligheder, hvor du skal tage stilling til f.eks.

  • ​Materialevalg: Træ eller træ/alu?
  • Skal der være glas i døren?

Vi drøfter sammen med dig, hvilke muligheder der passer bedst ved montering og udskiftning af døre, og hvilke behov, du har – er det en sydvendt dør, der får meget sol, er der overdækket vindfang? m.m. Inden montering af døre har vi været alle detaljerne igennem sammen med dig. Palund sætter en ære i at levere et stykke arbejde, du bliver fuldt tilfreds med, og du kan være sikker på, at de nye døre vil byde alle velkommen på flotteste vis.

​Luk dagslyset ind med nye vinduer

Trænger du til at se lyset gennem nye vinduer? Så er vi fra Palund klar til at hjælpe dig. Vi er to tømrere med stor erfaring i alt tømrer- og snedkerarbejde, og skal dine gamle vinduer skiftes, sætter vi en ære i at udskifte dem med nye vinduer, som du bliver glad for mange år frem i tiden.

Man siger, at vinduerne er bygningens øjne, og vi hjælper gerne med montering og udskiftning af vinduer, så enhver bygning står så smukt som muligt. Så kan du give dagslyset de bedste muligheder for at komme ind.

Vi udfører også udskiftning af vinduer efter mål.

Hvad koster udskiftning af vinduer og døre?

For os er det vigtigt at vores kunder får en så god pris som muligt, uden vi går på kompromis med kvaliteten. Vores priser varierer naturligvis fra opgave til opgave, men vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i montering af vinduer eller evt. udskiftning af indvendige døre? Vi kan klare langt det meste. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på netop din opgave

Du kan få fat i os på tlf. 71 71 01 01 eller på e-mail kontakt@palund.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Eksempler på døre og vinduer vi har udført​

Skal vi klare din næste tømreropgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

​kontakt@palund.dk

Følg os på Håndværker.dk, hvor du bl.a. kan læse anmeldelser og se vores seneste projekter.​

Specialister i branchen

​Vi er to friske, unge fyre med masser af gå-på-mod og ambitioner om at levere et godt stykke arbejde

4,9/5 på Håndværker.dk

Vores kunder anbefaler os gerne, og dette vidner vores gode score inde på Håndværker.dk om

Giver gerne et tilbud

Har du en opgave, som du mener vi bør tage os af, så kan du indhente et skræddersyet tilbud - gratis

Et par ægte gentlemen

Vi er imødekommende og har gode manerer og er til at snakke med om enhver opgave

Kvaliteten i vores løsninger kan både ses, og mærkes af vores kunder.

Hvem er Palund ApS

Vi er to friske, unge fyre med masser af gå-på-mod og ambitioner om at levere et godt stykke tømrerarbejde. Vi er en stærk samarbejdspartner.