Palund udfører montering og udskiftning af vinduer

Trænger du til at se lyset gennem nye vinduer? Så er vi fra Palund klar til at hjælpe dig. Vi er to tømrere med stor erfaring i alt tømrer- og snedkerarbejde, og vi sætter en ære i at skifte dine gamle vinduer ud med nye med så flot resultat, at du bliver glad for det mange år frem i tiden. Man siger, at vinduerne er bygningens øjne, og vi hjælper gerne med montering og udskiftning, så enhver bygning står smukkest muligt. Så kan du give dagslyset de bedste muligheder for at komme ind. Kontakt os, hvis du skal have monteret vinduer i Roskilde eller omegn.

Montering af vinduer

Nye vinduer kan give din bolig eller kontormiljø et helt nyt liv. Palund har ekspertise i montering af vinduer i Roskilde og omegn, og vi imødekommer alle dine ønsker til kvalitet og et godt stykke arbejde. Montering af vinduer stiller krav til tømreren om stor præcision, og med masser af erfaring kan vi love, at dét har vi. Vi kan levere vinduer i den kvalitet, du ønsker og sætte dem i enhver bygning, så de tilpasses omgivelserne helt perfekt. Hvad enten det drejer sig om tilbygning, nybygning eller ombygning, er Palund klar til at vejlede dig om montering af vinduer med udgangspunkt i dine behov, bygningens stil og meget andet.

Udskiftning af vinduer

Når dine vinduer enten er blevet utætte, fordi rammerne er slidte, eller ruderne er punkterede, melder tanken sig om udskiftning af vinduer. Palund har stor ekspertise i at skifte gamle vinduer ud med nye, så både stil og nutidens krav imødekommes. Der er mange valgmuligheder ved udskiftning af vinduer:

  • træ eller aluminium
  • småsprossede eller panorama
  • brandsikring/nødåbning
  • og mange flere muligheder

– vi kan skifte det hele. Så valget er dit, og sammen vurderer vi, hvad der bedst kan lade sig gøre og viser dig forslag til, hvordan opgaven kan løses. Du vil blive overrasket over, hvor meget en bolig eller en kontorbygning opfriskes med udskiftning af vinduer. Og så er der mange penge at spare på energiregningen, når vinduerne og rammerne bliver tætte igen, ligesom du kan udnytte det skattemæssige håndværkerfradrag i 2016 og 2017 til energibesparende foranstaltninger.

Kontakt os

Lad os som tømrer i Roskilde og omegn rådgive dig om, hvilken løsning, der passer bedst. Vores mål er, at du bliver 100% tilfreds med vores arbejde – og så er vi både fleksible, friske og flinke. Vi skifter vinduer i Roskilde, Herlev og de omkringliggende byer – vil du se bedre ud igennem glasset, så brug kontaktformularen her på siden eller ring 71 71 01 01 for et uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder også udskiftning og montering af døre

Mathias & Jesper
5-stjerner

Udskiftning af træværk

Vi havde et udhæng over vores trappe og et terassetag hvor træværket trængte til en udskiftning. Vi tog via håndværker kontakt til Palund for at få et tilbud på tømrerarbejdet. Forløbet var meget positivt. De var åbne og positive og vi havde en hyggelig dialog. Alle aftaler blev overholdt.

Skrevet af Lone Klint

Håndværker
5-stjerner

Opførsel af skur og reftehegn

Jeg vil starte med og takke de to gode tømrer for det super arbejde i leveret. Jeg kan varmt anbefalede brugen af Palund vi aftalte en pris på et komplet skur og 80m hegn og jeg fik det bygget til den aftalte pris uden mer omkostninger. Jeg syntes de arbejdet meget effektivt og kvaliteten af arbejdet er i top.

Skrevet af Kasper Nielsen

Håndværker
5-stjerner

Delvis afmontering af køkken

Vi fik i forbindelse med andre projekter akut behov for hjælp til delvis afmontering af vores køkken. Palund rykkede hurtigt ud, hvilket vi satte stor pris på. Arbejdet blev vel udført, og vi blev ikke ulejliget unødigt. Regningen kom samme aften og lød på det forventede beløb. Vi kommer til at bruge Palund igen.

Skrevet af Søren Andersen

Håndværker