Er du utilfreds med ruminddelingen i din bolig – trænger I til flere rum, eller vil I gerne have lagt små rum sammen til nogle større? Palund kan sætte de vægge op, du mangler, så det ser ud som, din bolig var født med dem. Vi tilpasser, så det falder perfekt ind i stilen, der er i boligen i forvejen, og laver døre, karme osv.

Hvis du omvendt gerne vil have fjernet en eller flere vægge, klarer vi også det. Her kan vi sørge for, at man aldrig vil kunne se, at væggen har været der ved at få vægge og gulve samt lofter og lister tilpasset.

Hvis dine lofter er blevet grimme og utidssvarende, kommer vi gerne og sætter nye lofter op – ligesom vi har solid erfaring med at montere lister af alle slags. Vi er din tømrer ved Roskilde.

Mathias & Jesper
5-stjerner

Udskiftning af træværk

Vi havde et udhæng over vores trappe og et terassetag hvor træværket trængte til en udskiftning. Vi tog via håndværker kontakt til Palund for at få et tilbud på tømrerarbejdet. Forløbet var meget positivt. De var åbne og positive og vi havde en hyggelig dialog. Alle aftaler blev overholdt.

Skrevet af Lone Klint

Håndværker
5-stjerner

Opførsel af skur og reftehegn

Jeg vil starte med og takke de to gode tømrer for det super arbejde i leveret. Jeg kan varmt anbefalede brugen af Palund vi aftalte en pris på et komplet skur og 80m hegn og jeg fik det bygget til den aftalte pris uden mer omkostninger. Jeg syntes de arbejdet meget effektivt og kvaliteten af arbejdet er i top.

Skrevet af Kasper Nielsen

Håndværker
5-stjerner

Delvis afmontering af køkken

Vi fik i forbindelse med andre projekter akut behov for hjælp til delvis afmontering af vores køkken. Palund rykkede hurtigt ud, hvilket vi satte stor pris på. Arbejdet blev vel udført, og vi blev ikke ulejliget unødigt. Regningen kom samme aften og lød på det forventede beløb. Vi kommer til at bruge Palund igen.

Skrevet af Søren Andersen

Håndværker