Går du med drømme om ny træterrasse?

Hvem drømmer ikke om at kunne forlænge forårsdage og sommeraftener med en skøn træterrasse? Hos Palund er vi gode til det gode håndværk og sætter en ære i, at bygge de træterrasser i kvalitetsmaterialer, der holder mange årtier frem.

Mange muligheder

En træterrasse kan give dit hus et ekstra rum med næsten uanede muligheder. Du har sikkert selv en idé om, hvor træterrassen skal bygges, og hvordan den skal se ud. Vi har stor erfaring i at sætte træterrasser op, og kan måske give dig nye ideer til, hvordan din træterrasse kan udformes? Mulighederne er mange:

  • skal det være en mindre ”morgenmadsterrasse” eller en stor træterrasse med plads til mange aktiviteter?
  • hvilken retning skal den vende – mod syd, øst eller vest?
  • skal der være adgang til træterrassen fra både huset og haven – evt. en trappe op eller ned?
  • hvilke materialer skal træterrassen bygges i – hvor vedligeholdelsesfri skal den være?
  • skal der være åbent til træterrassen, eller skal der sættes et rækværk om?
  • hvordan skal et evt. rækværk se ud? Lægter, bjælker, lodret, vandret?

Lægning af terrassegulv

Når vi drøfter udformningen af din nye træterrasse, skal du tænke over, hvilket terrassegulv, du ønsker. Der er mange muligheder, og forskellige træsorter kræver forskellig vedligeholdelse. Det vejleder vi hos Palund gerne om som tømrer i København. Uanset hvad du vælger, lægger vi det, så det er smukt og flot at se på og lækkert at gå på. Og samtidig så robust som et udendørs terrassegulv skal være.

Terrassedør i huset

Når en ny træterrasse sættes op, kan der med fordel også isættes en terrassedør i huset, der passer til, både hvad angår træsort, men måske også et design, der matcher træterrassen. Er der tale om at isætte en terrassedør i huset et sted, hvor der ikke tidligere har været en dør, kan Palund også her udføre et stykke kvalitetshåndværk, du bliver mere end tilfreds med.

Vi har stor erfaring i at montere døre, og kan sætte en terrassedør i, der er tilpasset perfekt til såvel den nye træterrasse som til det rum, den lukker op og i til. Døren skal laves sikkerhedsmæssigt forsvarligt, så udover at den skal være flot og meget nem at bruge, skal den også sikre, at jeres hus er lige så sikkert aflåst som hidtil. Og så skal det være så pæn en helhed, træterrasse, terrassegulv og terrassedør, at det ser ud som om, huset er født med det. Det skal være et kvalitetsløft af dit hus, du vil glæde dig over mange år frem i tiden.

Vi bygger din nye træterrasse

Hos Palund er vi professionelle og holder, hvad vi lover. Vi kører i områderne i omkring Roskilde – og drøfter gerne de muligheder, dit hus har for at få en lækker træterrasse. Kontakt os på formularen her på siden eller giv os et kald på 71 71 01 01 , så vender vi hurtigt tilbage for et naturligvis helt uforpligtende besøg og tilbud på træterrasse.

Mathias & Jesper
5-stjerner

Udskiftning af træværk

Vi havde et udhæng over vores trappe og et terassetag hvor træværket trængte til en udskiftning. Vi tog via håndværker kontakt til Palund for at få et tilbud på tømrerarbejdet. Forløbet var meget positivt. De var åbne og positive og vi havde en hyggelig dialog. Alle aftaler blev overholdt.

Skrevet af Lone Klint

Håndværker
5-stjerner

Opførsel af skur og reftehegn

Jeg vil starte med og takke de to gode tømrer for det super arbejde i leveret. Jeg kan varmt anbefalede brugen af Palund vi aftalte en pris på et komplet skur og 80m hegn og jeg fik det bygget til den aftalte pris uden mer omkostninger. Jeg syntes de arbejdet meget effektivt og kvaliteten af arbejdet er i top.

Skrevet af Kasper Nielsen

Håndværker
5-stjerner

Delvis afmontering af køkken

Vi fik i forbindelse med andre projekter akut behov for hjælp til delvis afmontering af vores køkken. Palund rykkede hurtigt ud, hvilket vi satte stor pris på. Arbejdet blev vel udført, og vi blev ikke ulejliget unødigt. Regningen kom samme aften og lød på det forventede beløb. Vi kommer til at bruge Palund igen.

Skrevet af Søren Andersen

Håndværker