Stor erfaring med trægulv

Der er intet i verden som et helt nyt gulv. Mange drømmer om at få et nyt flot gulv, og den drøm hjælper vi hos Palund dig gerne med at få gjort til virkelighed. Vi har masser af erfaring med at lægge trægulve i alle sorter, og vil gerne lægge dit. Har du allerede et trægulv, kan vi renovere det, så det bliver som nyt.

Nyt trægulv lægges

Hvis du går med overvejelserne om, hvilket nyt trægulv, du gerne vil have lagt, hjælper vi dig med at vurdere alle mulighederne – du skal tænke på:

  • hvad bruges rummet til – hvor slidstærkt skal et nyt gulv være?
  • hvilken træsort kan du bedst lide – og hvad passer bedst til behovet?
  • skal der være gulvvarme under?
  • skal det lægges i planker, stave eller sildebensparket?

Palund kan lægge det hele, så du bliver glad for dit nye trægulv mange år frem. Og vi rådgiver dig gerne med vores erfaring i bagagen, så dit valg bliver det helt rigtige.

Renovering af gulv

Mange gamle gulve, ikke mindst plankegulve, kan blive lige så flotte som nye med en renovering.

Hos Palund kan vi rådgive dig, om hvorvidt dit trægulv er værd at arbejde videre med eller bedst tjener sig ved at blive lagt på ny. Vi tilbyder efterskruning og, i tilfælde af knirkende gulv, propning.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Vi kommer gerne ud og ser på dit trægulv, så vi sammen kan drøfte alle de muligheder, der er for en løsning med masser af kvalitet. Kontakt os på formularen her på siden eller giv os et kald på tlf. 71 71 01 01  vi kommer også gerne ud og kigger på døre, vinduer mm. – vi er din tømrer i Roskilde og de omkringliggende byer og kører ud med kort varsel.

Mathias & Jesper
5-stjerner

Udskiftning af træværk

Vi havde et udhæng over vores trappe og et terassetag hvor træværket trængte til en udskiftning. Vi tog via håndværker kontakt til Palund for at få et tilbud på tømrerarbejdet. Forløbet var meget positivt. De var åbne og positive og vi havde en hyggelig dialog. Alle aftaler blev overholdt.

Skrevet af Lone Klint

Håndværker
5-stjerner

Opførsel af skur og reftehegn

Jeg vil starte med og takke de to gode tømrer for det super arbejde i leveret. Jeg kan varmt anbefalede brugen af Palund vi aftalte en pris på et komplet skur og 80m hegn og jeg fik det bygget til den aftalte pris uden mer omkostninger. Jeg syntes de arbejdet meget effektivt og kvaliteten af arbejdet er i top.

Skrevet af Kasper Nielsen

Håndværker
5-stjerner

Delvis afmontering af køkken

Vi fik i forbindelse med andre projekter akut behov for hjælp til delvis afmontering af vores køkken. Palund rykkede hurtigt ud, hvilket vi satte stor pris på. Arbejdet blev vel udført, og vi blev ikke ulejliget unødigt. Regningen kom samme aften og lød på det forventede beløb. Vi kommer til at bruge Palund igen.

Skrevet af Søren Andersen

Håndværker