Vi løser gerne alle entrepriser som tømrer ved Roskilde, uanset om de er store eller små. For os betyder det ingenting, om vi skal lave en fagentreprise som tømrer, en hovedentreprise hvor vi står for flere fagentrepriser, eller en totalentreprise hvor al koordinering og planlægning er vores ansvar.

Det kan være uoverskueligt selv at stå som bygherre med alle de forskellige fagentrepriser, og ikke mindst at planlægge håndværkerne i den rigtige rækkefølge. Samtidig skal du have kontakt med mange forskellige. Alt det kan du slippe for ved at lade Palund stå for din totalentreprise. Så er det os, der styrer de forskellige fagfolks entrepriser, og du undgår spildtid og dyre ventedage. Og samtidig skal du kun have kontakten til én. Resten sørger vi for.

Har du blot brug for os til en enkelte fagentreprise, leverer vi med samme høje kvalitet. Vi er vant til at samarbejde.

Mathias & Jesper
5-stjerner

Udskiftning af træværk

Vi havde et udhæng over vores trappe og et terassetag hvor træværket trængte til en udskiftning. Vi tog via håndværker kontakt til Palund for at få et tilbud på tømrerarbejdet. Forløbet var meget positivt. De var åbne og positive og vi havde en hyggelig dialog. Alle aftaler blev overholdt.

Skrevet af Lone Klint

Håndværker
5-stjerner

Opførsel af skur og reftehegn

Jeg vil starte med og takke de to gode tømrer for det super arbejde i leveret. Jeg kan varmt anbefalede brugen af Palund vi aftalte en pris på et komplet skur og 80m hegn og jeg fik det bygget til den aftalte pris uden mer omkostninger. Jeg syntes de arbejdet meget effektivt og kvaliteten af arbejdet er i top.

Skrevet af Kasper Nielsen

Håndværker
5-stjerner

Delvis afmontering af køkken

Vi fik i forbindelse med andre projekter akut behov for hjælp til delvis afmontering af vores køkken. Palund rykkede hurtigt ud, hvilket vi satte stor pris på. Arbejdet blev vel udført, og vi blev ikke ulejliget unødigt. Regningen kom samme aften og lød på det forventede beløb. Vi kommer til at bruge Palund igen.

Skrevet af Søren Andersen

Håndværker