Palund laver alle former for tagarbejde, hvad enten det drejer sig om nyt tag eller om tagrenovering.

Langt det meste varme slipper ud af dit hus gennem taget, og derfor kan der være meget at spare på varmeregning med ordentligt udført tagarbejde.

Vi kan rådgive dig om, hvorvidt det er muligt at lave tagarbejde med en reparation af dit tag, eller om du bør skifte til et nyt tag. Hvad enten det er tagrenovering eller nyt tag, er der oplagte fordele:

  • Din ejendom bliver smukkere og mere velholdt at se på
  • Din ejendom forøges i værdi med et sundt tag
  • Dit indeklima bedres, når utætheder minimeres

Vi laver tagarbejde med:

  • Tagsten – beton, tegl
  • Tagpap
  • Tagfolie
  • – Eller hvad du i øvrigt har af ønsker

Skal vi stå i spidsen for renovering af dit tag? Så tøv ikke med at kontakte din tømrer i Vanløse og København. Hos Palund ApS er du altid i trygge hænder.

Mathias & Jesper
5-stjerner

Udskiftning af træværk

Vi havde et udhæng over vores trappe og et terassetag hvor træværket trængte til en udskiftning. Vi tog via håndværker kontakt til Palund for at få et tilbud på tømrerarbejdet. Forløbet var meget positivt. De var åbne og positive og vi havde en hyggelig dialog. Alle aftaler blev overholdt.

Skrevet af Lone Klint

Håndværker
5-stjerner

Opførsel af skur og reftehegn

Jeg vil starte med og takke de to gode tømrer for det super arbejde i leveret. Jeg kan varmt anbefalede brugen af Palund vi aftalte en pris på et komplet skur og 80m hegn og jeg fik det bygget til den aftalte pris uden mer omkostninger. Jeg syntes de arbejdet meget effektivt og kvaliteten af arbejdet er i top.

Skrevet af Kasper Nielsen

Håndværker
5-stjerner

Delvis afmontering af køkken

Vi fik i forbindelse med andre projekter akut behov for hjælp til delvis afmontering af vores køkken. Palund rykkede hurtigt ud, hvilket vi satte stor pris på. Arbejdet blev vel udført, og vi blev ikke ulejliget unødigt. Regningen kom samme aften og lød på det forventede beløb. Vi kommer til at bruge Palund igen.

Skrevet af Søren Andersen

Håndværker