Servicering

I mange andelsforeninger og ejerforeninger mangler man den gammeldagsvicevært, der gik og udbedrede små fejl og mangler, og de fleste erhvervskunder har heller ikke råd til at have en mand ansat til at lave alle de småopgaver, der konstant dukker op, og som skal løses af en håndværker.

Palund træder gerne til, når jeres andels- eller ejerforening har opgaver, uanset hvor store eller små de er, det kan være alt fra flyttelejligheder til renovering af kælderrum, loftsrum og trappeopgange.

For mange erhvervskunder løser vi opgaver med renovering af lokaler, udskiftning af vinduer og alt det andet, der kræver en dygtig og professionel tømrer og snedker.

Uanset hvilken opgave, så spørg os – så du kan bruge tiden på det, du er bedst til. Det gør vi som tømrer i København og Vanløse nemlig også.

Mathias & Jesper
5-stjerner

Udskiftning af træværk

Vi havde et udhæng over vores trappe og et terassetag hvor træværket trængte til en udskiftning. Vi tog via håndværker kontakt til Palund for at få et tilbud på tømrerarbejdet. Forløbet var meget positivt. De var åbne og positive og vi havde en hyggelig dialog. Alle aftaler blev overholdt.

Skrevet af Lone Klint

Håndværker
5-stjerner

Opførsel af skur og reftehegn

Jeg vil starte med og takke de to gode tømrer for det super arbejde i leveret. Jeg kan varmt anbefalede brugen af Palund vi aftalte en pris på et komplet skur og 80m hegn og jeg fik det bygget til den aftalte pris uden mer omkostninger. Jeg syntes de arbejdet meget effektivt og kvaliteten af arbejdet er i top.

Skrevet af Kasper Nielsen

Håndværker
5-stjerner

Delvis afmontering af køkken

Vi fik i forbindelse med andre projekter akut behov for hjælp til delvis afmontering af vores køkken. Palund rykkede hurtigt ud, hvilket vi satte stor pris på. Arbejdet blev vel udført, og vi blev ikke ulejliget unødigt. Regningen kom samme aften og lød på det forventede beløb. Vi kommer til at bruge Palund igen.

Skrevet af Søren Andersen

Håndværker