Montering og udskiftning af døre i Roskilde, Herlev og omegn

”Når en dør lukkes, åbnes der en ny”, synger Thomas Helmig, og det vil vi gerne hjælpe med. Hos Palund har vi stor erfaring med montering af døre i Roskilde, Herlev og omegn, hvad enten det er i et helt nyt hus eller i en ældre bygning, og vi monterer både hoveddøre og indvendige døre i. Med vores kvalitetsarbejde kan du roligt lukke døren.

Montering af døre du bliver glad for

Når hoveddøren skal monteres, kræver det ekspertise og erfaring, og det har vi. Palund sætter alle former for yderdøre op, og sørger for, at døren er tilpasset den eksisterende bygning helt perfekt. Ved montering af dør skal ramme og karm passe nøjagtigt, hvad enten det er til et gammelt bondehus, hvor flere hundrede år gammelt murværk skal bevares, eller det er et helt nyt hus, der skal have sat sin allerførste hoveddør i. Når du skal vælge montering af dør, kan vi præsentere dig for en lang række muligheder, hvor du skal tage stilling til fx:

  • Materialevalg: Træ, alu eller plastik døre?
  • Skal der være glas i døren?
  • Osv.

Vi drøfter sammen med dig, hvilke muligheder der passer bedst ved montering og udskiftning af døre, og hvilke behov, du har – er det en sydvendt dør, der får meget sol?, er der overdækket vindfang? mm. Inden montering af dør har vi været alle detaljerne igennem sammen med dig. Palund sætter en ære i at levere et stykke arbejde, du bliver fuldt tilfreds med, og så dit hus med montering af dør byder alle velkommen på den flotteste måde.

Montering af inderdøre/Indvendige døre

Hvad enten du overtager et hus eller har bygget et helt nyt, er Palund behjælpelige med at montere inderdøre/indvendige døre over alt i huset hvor du har brug for det. Vi lytter til dine ønsker, og finder sammen frem til hvilken type døre der ønskes samt hvilke lister der skal omkring de nye døre/karme.

Du står for at vælge, hvilken type dør – eller flere typer – du ønsker i huset?, skal det være med glas i?, skal det være med indfatninger?, eller skal det bare være helt enkelt?

Montering af døre til dit skur

Hos Palund tager vi os også gerne af at montere og udskifte døren til dit skur. Det er ofte herinde, du gemmer større og tunge ting, og en skurdør skal kunne holde til meget. derfor er det, også her, vigtigt at døren er af god kvalitet.

Kontakt os omkring døre

Giv os et kald på tlf.  71 71 01 01 eller brug kontaktformularen her på siden – så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på montering og udskiftning af dine døre i Roskilde, Herlev eller de omkringliggende byer. Ring og spør’ – om karme og dør’

Vi tilbyder også montering af vinduer, læs mere her

Mathias & Jesper
5-stjerner

Udskiftning af træværk

Vi havde et udhæng over vores trappe og et terassetag hvor træværket trængte til en udskiftning. Vi tog via håndværker kontakt til Palund for at få et tilbud på tømrerarbejdet. Forløbet var meget positivt. De var åbne og positive og vi havde en hyggelig dialog. Alle aftaler blev overholdt.

Skrevet af Lone Klint

Håndværker
5-stjerner

Opførsel af skur og reftehegn

Jeg vil starte med og takke de to gode tømrer for det super arbejde i leveret. Jeg kan varmt anbefalede brugen af Palund vi aftalte en pris på et komplet skur og 80m hegn og jeg fik det bygget til den aftalte pris uden mer omkostninger. Jeg syntes de arbejdet meget effektivt og kvaliteten af arbejdet er i top.

Skrevet af Kasper Nielsen

Håndværker
5-stjerner

Delvis afmontering af køkken

Vi fik i forbindelse med andre projekter akut behov for hjælp til delvis afmontering af vores køkken. Palund rykkede hurtigt ud, hvilket vi satte stor pris på. Arbejdet blev vel udført, og vi blev ikke ulejliget unødigt. Regningen kom samme aften og lød på det forventede beløb. Vi kommer til at bruge Palund igen.

Skrevet af Søren Andersen

Håndværker