Håndværker

Helt i top

Vi havde en isoleringsopgave under vores køkkenvindue, som også krævede at nogle køkkenskabe blev skåret til og fik ny bagbeklædning. Palund leverede et godt håndværk, til tiden og samtidig helt efter vores ønsker. Vi bruger dem helt sikkert til vores næste tømrer opgave.

Skrevet af Lena L, Valby

Håndværker
Håndværker

Udskiftning af døre og karme

Vi skulle have udskifte indvendige døre og karme samt et træ lofte, fodpaneler og sat gips plader på en vægge.
Et arbejde med rigtig meget udskæring og tilpasning.
Vi fik et slutresultat som vi er godt tilfreds med.
Vi kan anbefale Palund de to tømrer har en rolig og behagelig fremtoning og kommer til aftalt tid og gennemfører opgaverne på en god måde ikke mindst udfører de et fagligt godt stykke arbejde.

Skrevet af Michael Nybo, Greve

Håndværker
Håndværker

Udskiftning af vinduer i lejlighed

Vores nyindkøbte Nørrebro lejlighed på 2. sal trængte til udskiftning af et par dannebrogsvinduer. På nettet søgte vi efter tre forskellige tømrere til opgaven. Én gav aldrig lyd fra sig, en anden gav et tilbud – uden at have set opgaven…
Til gengæld kom “gutterne” fra Palund til aftalt tid og kiggede på opgaven og tog mål til vinduerne. Alle detaljer blev aftalt – og kort tid efter modtog vi et tilbud, som vi accepterede.
Da vinduerne skulle monteres mødte de to Palund-tømrere op til aftalt tid – og der blev arbejdet seriøst og grundigt indtil opgaven var færdig. Rigtig nydeligt arbejde – og pæn oprydning – både i lejligheden og nede på fortovet, hvor de gamle vinduer mellemlandede.
Vi kunne sagtens finde på at bruge dem igen – og anbefaler gerne andre at bruge dem 🙂

Skrevet af Jan Bilgrav

Håndværker
Håndværker

Køkken, døre- vinduer, trapper og div

Har brugt Palund ApS til en del opgaver nu, da jeg har meget at se til selv, de udfører et pænt stykke arbejde og alt er altid efter aftale, de møder til tiden og gå ikke fra arbejdet før det udført efter kundes ønsker.
Jeg bruger Jesper og Mathias som faste partnere til mine opgaver fremover og ser ingen grund til at ændre det pt.

Skrevet af Daniel Erri Mortensen

Håndværker
Håndværker

Gipsvægge til lydisolering

Vi fik opsat to nye vægge med stålskelet, isolering og gips til lydisolering. Palund gav et godt tilbud, overholdt alle tidsaftaler og leverede et solidt stykke arbejde. Dem vil jeg anbefale og benytte selv igen til fremtidigt tømrerarbejde

Skrevet af Mads Raun Bertelsen

Håndværker
Mathias & Jesper