Hvis du er træt af at se på din varmeregning, er vi specialister i at lave isolering, der virker. Mange penge fiser direkte ud gennem tag og vægge, fordi der ikke er tilstrækkelig isolering, og det kan Palund gøre noget effektivt ved.
Vi laver mange typer isolering, og typisk er det:

  • Isolering af tag
  • Isolering af gulv
  • Isolering af ydervægge
  • Isolering af lofter

En effektiv isolering vil både reducere dit varmetab betragteligt, men det skaber også bedre indeklima, fordi fugt og kuldebroer ikke kan danne grobund for svamp og råd.

Med det genindførte håndværkerfradrag kan du trække udgiften til arbejdslønnen til isolering fra i skat med op til kr. 6.000 pr. voksen person i husstanden – det er da også værd at tage med.

Som tømrer i Roskilde og omegn kan Palund vejlede dig om, hvordan du med fordel kan få lavet isolering i din bolig.

Mathias & Jesper
5-stjerner

Udskiftning af træværk

Vi havde et udhæng over vores trappe og et terassetag hvor træværket trængte til en udskiftning. Vi tog via håndværker kontakt til Palund for at få et tilbud på tømrerarbejdet. Forløbet var meget positivt. De var åbne og positive og vi havde en hyggelig dialog. Alle aftaler blev overholdt.

Skrevet af Lone Klint

Håndværker
5-stjerner

Opførsel af skur og reftehegn

Jeg vil starte med og takke de to gode tømrer for det super arbejde i leveret. Jeg kan varmt anbefalede brugen af Palund vi aftalte en pris på et komplet skur og 80m hegn og jeg fik det bygget til den aftalte pris uden mer omkostninger. Jeg syntes de arbejdet meget effektivt og kvaliteten af arbejdet er i top.

Skrevet af Kasper Nielsen

Håndværker
5-stjerner

Delvis afmontering af køkken

Vi fik i forbindelse med andre projekter akut behov for hjælp til delvis afmontering af vores køkken. Palund rykkede hurtigt ud, hvilket vi satte stor pris på. Arbejdet blev vel udført, og vi blev ikke ulejliget unødigt. Regningen kom samme aften og lød på det forventede beløb. Vi kommer til at bruge Palund igen.

Skrevet af Søren Andersen

Håndværker