Som tømrer ved Roskilde og Herlev er Palund klar til at rykke ud, hvis du står med en eller flere forsikringsskader.

Vi repræsenterer ingen specifikke forsikringsselskaber, men vi varetager gerne forsikringstagers interesser fra første besigtigelse af skaden, til arbejdet er udbedret.

Hvis du står med et akut behov for en tømrer, kan vi komme vi med kort frist. Hos Palund har vi stor erfaring med at minimere skaden, f.eks. affugtning ved vandskade, afdækning af tagskader ved storm og midlertidig afdækning efter indbrud.

Typisk kan vi udbedre:

  • Brandskader
  • Vandskader
  • Stormskader
  • Svampe- og insektskader
  • Indbruds- og hærværksskader

Lad gerne Palund klare det hele. Lige fra snakken med taksator, så der er en klar forståelse og dialog i forbindelse med vurdering- og prisfastsættelse, til udbedring af skaden og afregning med forsikringsselskabet.

Mathias & Jesper
5-stjerner

Udskiftning af træværk

Vi havde et udhæng over vores trappe og et terassetag hvor træværket trængte til en udskiftning. Vi tog via håndværker kontakt til Palund for at få et tilbud på tømrerarbejdet. Forløbet var meget positivt. De var åbne og positive og vi havde en hyggelig dialog. Alle aftaler blev overholdt.

Skrevet af Lone Klint

Håndværker
5-stjerner

Opførsel af skur og reftehegn

Jeg vil starte med og takke de to gode tømrer for det super arbejde i leveret. Jeg kan varmt anbefalede brugen af Palund vi aftalte en pris på et komplet skur og 80m hegn og jeg fik det bygget til den aftalte pris uden mer omkostninger. Jeg syntes de arbejdet meget effektivt og kvaliteten af arbejdet er i top.

Skrevet af Kasper Nielsen

Håndværker
5-stjerner

Delvis afmontering af køkken

Vi fik i forbindelse med andre projekter akut behov for hjælp til delvis afmontering af vores køkken. Palund rykkede hurtigt ud, hvilket vi satte stor pris på. Arbejdet blev vel udført, og vi blev ikke ulejliget unødigt. Regningen kom samme aften og lød på det forventede beløb. Vi kommer til at bruge Palund igen.

Skrevet af Søren Andersen

Håndværker