Hos Palund har vi erfaringen og kompetencerne inden for facaderenovering. Det danske vejr gør meget ved en husfacade, og med årene kan malingen skalle af og træbeklædningen blive trist og grå. Hvis du lader Palund stå for din facaderenovering, kan du være sikker på, at du får et smukt og langtidsholdbart resultat.

Vi laver typisk facaderenovering, der omfatter:

  • Facaderenovering af træfacader, stenfacader og pudsede facader
  • Genopfriskning og maling af gavle og udhæng
  • Maling af vinduer, yderdøre, altaner, hegn og terrasser/træterrasse
  • Renovering og maling af carporte, garager, udestuer og skure

Som tiden går, bliver de fleste facader ikke kønnere, og måske er malingen eller pudset begyndt at falde af eller har fået nogle grimme revner. Når træværket begynder at give sig og måske bliver utæt, kan det blive dyrt i længden at spare pengene til en facaderenovering. Fugt og kulde kan krybe ind og ødelægge både murværk og træværk og medføre problemer med skimmelsvamp og indeklima, og så har man balladen. Så er det tid at renovere facaden – Palund er tømrer ved Roskilde , som står klar med råd og vejledning og til at gå i gang.

Mathias & Jesper
5-stjerner

Udskiftning af træværk

Vi havde et udhæng over vores trappe og et terassetag hvor træværket trængte til en udskiftning. Vi tog via håndværker kontakt til Palund for at få et tilbud på tømrerarbejdet. Forløbet var meget positivt. De var åbne og positive og vi havde en hyggelig dialog. Alle aftaler blev overholdt.

Skrevet af Lone Klint

Håndværker
5-stjerner

Opførsel af skur og reftehegn

Jeg vil starte med og takke de to gode tømrer for det super arbejde i leveret. Jeg kan varmt anbefalede brugen af Palund vi aftalte en pris på et komplet skur og 80m hegn og jeg fik det bygget til den aftalte pris uden mer omkostninger. Jeg syntes de arbejdet meget effektivt og kvaliteten af arbejdet er i top.

Skrevet af Kasper Nielsen

Håndværker
5-stjerner

Delvis afmontering af køkken

Vi fik i forbindelse med andre projekter akut behov for hjælp til delvis afmontering af vores køkken. Palund rykkede hurtigt ud, hvilket vi satte stor pris på. Arbejdet blev vel udført, og vi blev ikke ulejliget unødigt. Regningen kom samme aften og lød på det forventede beløb. Vi kommer til at bruge Palund igen.

Skrevet af Søren Andersen

Håndværker