Hos Palund har vi solid erfaring med at lave energioptimering og foretage forskellige løsninger, der hver især giver en energibesparelse. Og samtidig får du et langt bedre indeklima, ligesom din bolig stiger i værdi. Ovenikøbet medfører mange af de tiltag, vi laver ved energioptimering, at boligen faktisk bliver meget pænere at se på.

Der er mange fordele ved en energioptimering:

  • Væsentlig økonomisk besparelse på energiomkostningerne
  • Bedre indeklima
  • Værdistigning i boligen
  • Flottere udseende med fx nye vinduer, døre, nyt tag eller facaderenovering

Energioptimering kan udløse tilskud og fradrag, idet der er mulighed for at få tilskud fra både energirenoveringspuljen, som er en del af Energispareaftalen, og for at trække udgifter fra i SKAT. Med det genindførte håndværkerfradrag kan du fratrække op til kr. 6.000 pr. voksen person i husstanden.

Lad Palund drøfte forskellige mulige tiltag med dig for at få lavet energioptimering i din bolig med hjælp fra en tømrer ved Roskilde.

Mathias & Jesper
5-stjerner

Udskiftning af træværk

Vi havde et udhæng over vores trappe og et terassetag hvor træværket trængte til en udskiftning. Vi tog via håndværker kontakt til Palund for at få et tilbud på tømrerarbejdet. Forløbet var meget positivt. De var åbne og positive og vi havde en hyggelig dialog. Alle aftaler blev overholdt.

Skrevet af Lone Klint

Håndværker
5-stjerner

Opførsel af skur og reftehegn

Jeg vil starte med og takke de to gode tømrer for det super arbejde i leveret. Jeg kan varmt anbefalede brugen af Palund vi aftalte en pris på et komplet skur og 80m hegn og jeg fik det bygget til den aftalte pris uden mer omkostninger. Jeg syntes de arbejdet meget effektivt og kvaliteten af arbejdet er i top.

Skrevet af Kasper Nielsen

Håndværker
5-stjerner

Delvis afmontering af køkken

Vi fik i forbindelse med andre projekter akut behov for hjælp til delvis afmontering af vores køkken. Palund rykkede hurtigt ud, hvilket vi satte stor pris på. Arbejdet blev vel udført, og vi blev ikke ulejliget unødigt. Regningen kom samme aften og lød på det forventede beløb. Vi kommer til at bruge Palund igen.

Skrevet af Søren Andersen

Håndværker